Safeonweb@work

Jeremy Katz

Bijgewerkt: 2024-04-12

Safeonweb@work wil de cyberveiligheid van de Belgische ondernemingen en organisaties versterken door hen via verschillende diensten advies, aanbevelingen en instrumenten te verstrekken. De diensten maken het mogelijke kwetsbaarheden van hun systemen te identificeren en te verminderen, en ze waarschuwen bedrijven over cyberdreigingen. 

Om gebruik te maken van sommige van die diensten is het nodig om uw organisatie te registreren. Safeonweb@work voorziet in een stapsgewijze handleiding voor het registreren van uw bedrijf of organisatie. 

Diensten voor alle organisaties 

  • Policy templates: aanpasbare en bewerkbare beleidsdocumenten voor cyberbeveiliging om de implementatie van informatiebeveiligingsbeheer binnen een organisatie te vergemakkelijken. 
  • Self-assessment: een zelfbeoordelingsformulier om de maturiteit van je organisatie voor cyberbeveiliging te evalueren. 
  • Webinars: praktisch advies over hoe organisaties zichzelf en de gegevens van hun klanten kunnen beschermen. 

Diensten voor geregistreerde organisaties 

  • Cyber Threat Alerts: een online service die je vroegtijdig waarschuwt voor bedreigingen tegen je netwerk. 

De diensten zijn bewust zo ontworpen dat ze toegankelijk zijn voor alle profielen, ongeacht het kennisniveau op het gebied van IT of cyberbeveiliging. Enkel de diensten voor geregistreerde organisaties kunnen meer IT-vaardigheden vereisen. 

Meer weten 

 

Safe on web logo