Boost kosteloos jouw cybersecurity: Traject voor verbetering en Casestudy Gids!

Ons project bestaat uit een compleet Cybersecurity Verbetertraject en een interactieve Casestudy Gids: 

1️. Tijdens het Cybersecurity Verbetertraject helpen we je om een helder beeld te krijgen van het huidige cybersecurity maturiteitsniveau van jouw bedrijf en begeleiden we je bij het verhogen ervan. En het beste nieuws? Dit traject is helemaal GRATIS!  

2️. De interactieve Casestudy Gids, gebaseerd op de uitgevoerde verbetertrajecten, wordt het kroonjuweel van ons project!  Deze hands-on gids zal boordevol staan met quick-wins, strategieën en handige tools om het cybersecurity volwassenheidsniveau van kmo’s naar nieuwe hoogten te brengen.  

 

Ons project heeft als hoofddoel kleine bedrijven te ondersteunen bij het verhogen van hun cybersecurity niveau. We streven ernaar je te helpen jouw digitale beveiliging te versterken en jouw bedrijfsgegevens te beschermen tegen cyberdreigingen. 

Het project bestaat uit twee essentiële onderdelen. Ten eerste hebben we een Cybersecurity Verbetertraject ontwikkeld dat specifiek gericht is op kmo’s. We begrijpen dat deze bedrijven niet altijd over de nodige middelen en expertise beschikken om cybersecurity aan te pakken. Daarom bieden we kosteloos een traject aan dat wordt aangepast aan de behoeften van de deelnemende bedrijven. Via dit verbetertraject krijg je een duidelijk beeld van je huidige cybersecurity maturiteitsniveau en begeleiden we je bij het zetten van de eerste stappen richting een cyberveilige toekomst. Ons doel is om meer dan 100 bedrijven te bereiken en hen te ondersteunen bij het verbeteren van hun cybersecurity. 

Om op de lange termijn een grotere impact te hebben en meer bedrijven te bereiken, zullen we een Casestudy Gids ontwikkelen. Deze gids zal gebaseerd zijn op bevindingen uit de cybersecurity verbetertrajecten en eerdere ervaringen. We zullen 30 casestudies opnemen die specifieke situaties en uitdagingen belichten waarmee kmo’s te maken kunnen krijgen op het gebied van cybersecurity. Deze gids zal een waardevolle bron zijn voor bedrijven die hun cybersecurity willen verbeteren. Ons doel is om ervaringen en best practices te delen die gemakkelijk kunnen worden toegepast door andere bedrijven.  
 

Meer weten

Cyberproject Cresco