CYBER EMERGENCY COACH, een cyber-serieus spel!

"Cyber Emergency Coach" is een serieus spel ontworpen om cybersecurity in kleine bedrijven te verbeteren. Gezien de groeiende dreiging van cyberaanvallen, biedt dit spel een interactieve en educatieve manier voor ondernemers en hun werknemers om te leren hoe zij hun online activiteiten kunnen beschermen.

Het spel biedt verschillende scenario's waarbij gebruikers in situaties worden geplaatst waarin ze zelf door realistische cybersecurity-incidenten moeten navigeren. Aan de hand van deze scenario's verkrijgen deelnemers praktische kennis over hoe ze hun gegevens beter kunnen beveiligen. Ze ontdekken ook eenvoudige tips en tools om op cyberdreigingen te anticiperen en correct te reageren.

Een van de grootste sterktes van "Cyber Emergency Coach" is zijn toegankelijkheid. Het is een snel en gratis spel dat ontworpen is om begrijpbaar te zijn voor iedereen, zonder dat daar voorafgaande IT- of cybersecuritykennis voor nodig is.

Door het spel te spelen verbeteren gebruikers hun vaardigheden in het reageren op incidenten. Ze leren de tekenen van een cyberaanval te herkennen, op een effectieve manier te reageren om schade te beperken, en herstelmaatregelen te implementeren na een incident. Dit simulatieproces helpt gebruikers om zich mentaal en technisch voor te bereiden op echte situaties.

Het spel biedt ook een reeks gratis en betrouwbare informatiebronnen. Op die manier kunnen gebruikers zichzelf, ook na het afronden van het spel, verder informeren en hun cybersecurityskills nog meer verbeteren!

Start het spel

Cyber Emergency Coach NVISO