CyberActive

Je bent actief in de maakindustrie of digitale dienstverlening en je zoekt informatie en opleidingen in cybersecurity om zonder al te veel kosten het hoofd te kunnen bieden aan de uitdagingen die daarmee gepaard gaan? 

Sirris, UCLouvain, VUB en Howest bundelen hun krachten in het project CyberActive om jouw kennis en vaardigheden te verbeteren via een reeks specifieke opleidingstools op maat van jouw behoeften. 

CyberActive speelt in op de behoeften van de maakindustrie en digitale dienstverlening met als doel het bewustzijn en het trainingsniveau te verhogen. 

Of het nu gaat om live of online trainingssessies, inspirerende en leerrijke video's of publicaties die rechtstreeks van onze website kunnen worden gedownload, CyberActive is er om je te helpen de uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging aan te gaan die voortvloeien uit een veranderende regelgeving en steeds meer aanwezige bedreigingen. 

Profiteer van deze unieke kans om te leren van de cyberbeveiligingsexperts van Sirris, UCLouvain, VUB en Howest. Zij zullen je de best mogelijke informatie geven over de onderwerpen die het meest kritiek zijn voor jouw bedrijf, zodat je kan investeren in specifieke en gepaste acties. NIS2, CRA (Cyber Resilience Act) en ander jargon uit de praktijk hebben binnenkort geen geheimen meer voor jou, en je weet hoe je ze het best aanpakt. 

 

Meer weten