Learn.Secure.Repeat

Kleine inspanningen met een grote impact!   
 
Je bedrijf beveiligen tegen cyberaanvallen is wel degelijk mogelijk. CyberWayFinder biedt je de nodige inzichten om de meeste aanvallen te bestrijden - phishing, DDOS, gegevensdiefstal, ransomware - door snel en eenvoudig een aantal beveiligingsmaatregelen te leren toepassen. Onze experten begeleiden je stap voor stap bij het creëren van een duurzame cyberautonomie voor jouw bedrijf.  


Doe mee aan ons project om de cyberbeveiliging voor zelfstandigen en kmo's te verbeteren!   

CyberWayFinder heeft een innovatief programma ontworpen om je te helpen bij het kiezen en toepassen van de digitale beschermingsmaatregelen die het meest geschikt zijn voor jouw bedrijf.  

Cyberbeveiliging is een grote zorg geworden voor alle type bedrijven. Cyberaanvallen evolueren voortdurend en worden steeds geavanceerder en gevaarlijker. Voor zelfstandige ondernemers en kmo’s kunnen de gevolgen van een datalek verwoestend zijn, variërend van financiële verliezen tot een aangetaste reputatie. 

Ons project biedt je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je digitale gegevens effectief te beschermen. Of je nu een freelancer bent die zijn online aanwezigheid wil versterken of een kmo die gevoelige gegevens wil beschermen, wij leren je de technieken om op een eenvoudige, praktische en snelle manier oplossingen te creëren die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. 

We bieden twee leertrajecten aan: workshops voor alle kmo’s en coaching voor geïnteresseerde en geselecteerde kmo’s. Tijdens de coaching sessies werken onze cyberexperten rechtstreeks met je samen om de noden bij aanvang van het traject te identificeren, in kaart te brengen en uiteindelijk je te helpen een actieplan op te stellen, zodat je de juiste beschermende maatregelen kan treffen.  Je verwerft dus de nodige kennis om een solide en betrouwbare cyberbeveiligingsstrategie uit te bouwen. 

Onze workshops bieden een unieke kans om kennis en best practices op te doen en te delen met andere zelfstandige ondernemers en kmo’s. Je kan deelnemen aan interactieve sessies onder leiding van onze experten: je leert hoe je bedreigingen kan detecteren, netwerken kan beveiligen, gevoelige gegevens kan beschermen en nog veel meer. Deze workshops stellen je in staat om je cyberbeveiligingsvaardigheden te verbeteren terwijl je netwerkt met gelijkgestemde collega's.  

Door deel te nemen aan ons project geniet je van onze know-how en exclusieve ondersteuning van ons breed expertennetwerk.  

Wacht niet langer, neem de controle over je digitale veiligheid en sluit je vandaag nog aan bij ons project! Bescherm je gevoelige informatie, beveilig je bedrijf en slaap rustig 's nachts. Bij CyberWayFinder zijn we er om je te begeleiden en te ondersteunen op jouw traject naar cyberveiligheid. Neem nu contact met ons op voor meer informatie en reserveer je plaats. Laten we samen bouwen aan een veilige digitale toekomst voor alle zelfstandige ondernemers en kmo’s.  

 

Meer weten

 

Photos: 
@Ridofranz via Canva, @thecorgi via Canva, @qualitystock via Canva, @worawee-meepians-images via Canva